اطلاعات تخصصی

روش های نصب سنگ های آنتیک

روش های نصب سنگ های آنتیک

روش های نصب سنگ های آنتیک

در این وبلاگ از سایت ایران سنگ به بررسی انواع روش های سنگ انتیک می پردازیم و در تلاشیم تا در پایان متن به معرفی بهترین، مقرون به صرفه ترین و راحت ترین روش نصب دست یابیم. سعی داریم در چند مورد اصلی روش های متفاوت را معرفی و امتحان کرده تا در پایان جمع بندی بهتری داشته باشیم.

 

روش اول

نصب سنگ آنتیک با چسب خمیری
این روش به عنوان تمیزترین و سریع ترین راه ممکن معرفی می شود. چسب های خمیری پیش ساخته ای در بازار وجود دارند که می توانیم از فروشگاه های متفاوت سطل های چند کیلویی آن را تهیه کنیم. چسب های خمیری پیش ساخته قابلیت این را دارند که بدون ترکیب شدن با هیچ موادی حالت خمیری و نیمه جامد خود را داشته باشند و به راحتی روی سنگ بچسبند. روش نصب آن ها به این صورت است که چسب خمیری را به پشت سنگ انتیک زده و سپس سنگ را به دیوار یا سطح مورد نظر می چسبانیم. مدت زمانی را به سنگ اجازه می دهیم تا روی دیوار بماند و به هنگامی که چسب خشک شود، سنگ روی دیوار محکم چسبیده می شود.
چسباندن سنگ انتیک با چسب خمیری بسیار تمیز و سریع است. همان طور که در بالا به آن اشاره داشتیم مواد لازم برای نصب تنها سنگ و چسب است و بنابراین چون ترکیب موادی نداریم می توانیم حتی در گوشه ای از منزل این کار را انجام دهیم. از نظر قیمتی این روش نسبت به روش های دیگر گران تر است اما از طرفی برای متراژهای پایین عالی بوده و کار سریع و تمیز پیش خواهد رفت.
نکته مثبتی که این روش نصب دارد این است که خود ما نیز می توانیم به سادگی هرچه تمام تر از این روش استفاده کنیم. یعنی هر کسی می تواند چسب خمیری را به سنگ انتیک و سپس سنگ را به دیوار بچسباند. هیچ ترکیب موادی در کار نبوده و می توانیم در هر متراژی که می خواهیم از چسب های خمیری سطلی استفاده ببریم.

 

روش نصب سنگ های آنتیک

 

روش دوم

نصب سنگ آنتیک با چسب پودری
این نوع اجرا می تواند روشی بین چسب خمیری و ملات سیمان باشد. به این صورت که چسب پودری را به صورت کیسه ای و کیلویی خریداری کرده، سپس با آب ترکیب می کنیم و پس از خمیری شدن آن را به سنگ می زنیم. در ادامه چسبی که حالت خمیری پیدا کرده است را همراه با سنگ به دیوار می چسبانیم. این روش نسبت به روش اول یعنی چسب های خمیری کمی ارزان تر است اما از طرفی چون ملزم به ترکیب با آب است می تواند برای کاربری های داخلی چندان مناسب نباشد و با کثیف کاری همراه باشد. بنابراین معمولا از چسب های پودری در نصب سنگ های انتیک محوطه های بیرونی یا آبنمایی یا چنین فضاهای بازی استفاده می شود.
البته چسب پودری با توجه به قیمت مناسب تری که نسبت به چسب خمیری دارد می تواند برای متراژهای متوسط عالی باشد. به این صورت که حتی اگر سنگ انتیک برای دکوراسیون داخلی باشد می توانیم این چسب را در محیط بیرون یا اتاقی از منزل درست کرده و سپس به محل اصلی نصب ببریم. در این صورت کار مقرون به صرفه و البته تمیز انجام می شود.
نکته مثبتی که در این روش وجود دارد این است که اگر درصد کمی فنی باشیم می توانیم به راحتی از چسب های پودری بهره مند شویم. تنها کافیست چسب پودری را با آب ترکیب کرده و هنگامی که مانند خمیر شد آن را اجرا نماییم.

 

روش های نصب سنگ آنتیک

 

روش سوم

نصب سنگ انتیک با ملات سیمان
این روش ارزان ترین نوع نصب سنگ انتیک به حساب می آید. می دانیم که ملات سیمان نسبت به چسب های خمیری و پودری بسیار مقرون به صرفه تر است اما مسلما مجری مخصوص خود و بنا را احتیاج دارد. روش نصب با ملات به این صورت است که ملات سیمان آماده شده را به دیوار یا سطح مد نظر می زنند و سپس سنگ را به آن می چسبانند. از ملات سیمان یا دوغاب سیمان معمولا برای نصب سنگ انتیک در نمای ساختمان و محوطه های بیرون استفاده می شود. اگر بخواهیم نگاه کلی تری به این موضوع داشته باشیم باید بگوییم که این روش نصب برای متراژ های بالا استفاده می شود. چرا که در نمای بیرونی ساختمان بنا می تواند به راحتی سیمان خود را درست و آماده کرده و پس از آن به نصب سنگ بپردازد.
نکته مثبتی که برای اجرای انتیک با ملات سیمان حائز اهمیت بوده این است که این روش ارزان قیمت ترین و البته سریع ترین روش نصب سنگ محسوب می شود. همین امر است که موجب شده تا سنگ های انتیکی که در متراژ های بالا اجرا می شوند با این روش نصب خواهند شد.

 

روش های نصب سنگ های انتیک

جمع بندی

ما در ایران سنگ نصب سنگ انتیک را به سه روش معرفی کرده ایم. حال انتخاب هر یک از آن ها به مواردی همچون متراژ و فضای اجرایی بستگی دارد. به عنوان مثال اگر متراژ سنگ کمی را برای دکوراسیون داخلی خود لازم داریم مسلما باید از چسب های خمیری آماده استفاده کنیم که راحت ترین و تمیز ترین راه ممکن به شمار می آیند. اگر متراژ متوسطی داریم و می توانیم چسب پودری را آماده اجرا کنیم در این صورت می توانیم از روش دوم استفاده کنیم که ارزان قیمت تر تمام شود. اما اگر متراژ سنگ آنتیک بالایی داریم و فضای لازم برای درست کردن ملات سیمان یا دوغاب سیمان را داریم مسلما باید به سراغ روش سوم برویم و از سیمان به عنوان متریال چسبنده سنگ استفاده کنیم. در این صورت می توانیم با کمترین قیمت متراژ های بالا را نصب نماییم.
بنابراین در قدم اول محل نصب سنگ (دکوراسیون داخلی یا محیط بیرونی) و پس از آن متراژ سنگ مشخص کننده نوع نصب آن خواهد بود. مشاوران ما در ایران سنگ در تلاشند تا هر سه روش پیش رو را به شما عزیزان معرفی کنند تا در کنار یکدیگر بهترین راه را انتخاب نماییم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × پنج =