صادرات سنگ ساختمانی به کشور آلمان چگونه است؟
در این وبلاگ به بررسی دو موضوع جامع و کلی خواهیم پرداخت. 1- صادرات سنگ به آلمان از چه طریقی خواهد بود و 2- چه سنگ هایی به آلمان صادر می شوند؟ در این متن قصد داریم به بررسی کلی این دو موضوع بپردازیم و شما عزیزان را با نحوه و چگونگی صادرات سنگ به آلمان آشنا سازیم. با ما همراه باشید.
صادرات سنگ به آلمان از چه روش هایی انجام می شود؟
صادرات زمینی به آلمان
یکی از ارزان ترین و البته طولانی ترین روش های ارسال سنگ به آلمان، مرز های زمینی و تریلی و ترانزیت می باشد. تریلی می تواند با کانتینر های 20 و 40 فوت سنگ را با تناژ های 20 تا 25 تن به کشور مقصد آلمان حمل کند. این روش ارسال سنگ می تواند به عنوان ارزان ترین روش صادرات معرفی شود که البته بسیار طولانی مدت خواهد بود. در واقع برای ترخیص و دریافت مجوز های صادرات سنگ باید حدود 7 روز زمان مشخص گردد اما زمان ارسال بار طولانی تر خواهد بود. معمولا از این روش برای صادرات سنگ ساختمانی به کشور آلمان استفاده نمی شود.
صادرات دریایی به آلمان
بیشترین نوع صادرات سنگ به آلمان از طریق حمل و نقل دریایی انجام می گیرد. بار سنگ به بنادر جنوب کشور فرستاده شده و از آن جا به صورت بار فله یا بار کانتینری به بنادر مختلف منتقل می شود. برای صادرات سنگ به آلمان می توانیم از چهار بندر معروف هامبورگ، کلن، برمن و دویسبورگ استفاده کنیم که از بین آن ها بندر هامبورگ معروف ترین و بزرگترین آن ها شناخته می شود. بنابراین سنگ بسته بندی و پالت شده می تواند در هر دو حالت کانتینر و فله به یکی از بنادر نام برده شده ارسال شده و مشتری کشور مقصد بار را ترخیص نماید.
صادرات هوایی به آلمان
در برخی موارد محدود می توانیم شاهد صادرات هوایی سنگ به آلمان باشیم. معمولا برای ارسال سمپل های سنگ یا نمونه های صادراتی از این روش ارسال استفاده می شود. مزیت ارسال سنگ به روش هوایی، ارسال بسیار سریع در کمترین زمان ممکن بوده و عیب این روش نیز هزینه بسیار هنگفت و بالا خواهد بود. به همین دلیل اگر کسی سنگ ساختمانی را با هواپیما به آلمان صادر کند بدون شک سنگ سمپل بوده و بار اصلی توسط کشتی یا ترانزیت ارسال می گردد.
چه سنگ هایی به آلمان صادر می شود؟
می توان گفت همه انواع سنگ های مرمر، مرمریت، تراورتن، چینی کریستال، گرانیت و لایمستون به آلمان صادر می شوند. اما اگر بخواهیم به صورت آماری میزان صادرات هر جنس سنگ را معرفی کنیم می توانیم به لیست زیر دست پیدا کنیم:
1- صادرات سنگ مرمریت به آلمان
اسلب مرمریت رتبه اول صادرات را داراست. در واقع انواع سنگ های مرمریت مشکی مانند لاشتر، مشکی نجف آباد، گلدن بلک، دهبید و … و همچنین انواع سنگ های مرمریت سفید مانند جوشقان و هرسین در بیشتر موارد بصورت سنگ اسلب به آلمان صادر می شوند. بعد از سنگ اسلب می توانیم به سنگ هایی همچون تایل و کف فرش و پله نیز اشاره کنیم که در متراژ های به مراتب پایین تر نسبت به اسلب صادر می شوند. از انواع مرمریت های کرم صادراتی نیز می توانیم به سنگ هایی همچون دهبید، پرطاووسی، آباده، صلصالی و … اشاره کنیم.
2- صادرات سنگ گرانیت به آلمان
دومین سنگ صادراتی معروف ایران به آلمان را گرانیت ها از آن خود ساخته اند. چهار معدن زاهدان، نهبندان، نطنز و مروارید مشهد در انواع مدل های جدول سنگی ضخیم، سنگ اپن، سنگ پله و سنگ تایل و حکمی می توانند به ترتیب اولویت متراژ های صادراتی را مشخص سازند. لازم به ذکر است که در بین گرانیت های مشکی نیز می توانیم هر دو معدن تویسرکان و نطنز را به گونه های بالا نیز در امر صادرات به آلمان پر نقش ببینیم. بنابراین سنگ گرانیت بر خلاف سنگ مرمریت بیشتر به صورت جدول و سپس به صورت تایل حکمی صادر شده و در کمتر موردی می توانیم شاهد صادرات اسلب های گرانیت باشیم. البته گرانیت اسلب سبز چرمی یکی از معروف ترین سنگ های صادراتی کشور محسوب می شود که از این بحث جدا بوده و در آمار با دیگر گرانیت ها شمرده نخواهد شد.
3- صادرات سنگ مرمر به آلمان
سومین سنگ پرطرفدار در بین تاجران آلمانی را می توانیم مرمر ایران بدانیم. دو معدن مرمر سفید و مرمر سبز از معروف ترین سنگ های صادراتی به اروپا و آلمان را نشان می دهند که در ابعاد اسلب و تایل صادر می شوند. سنگ اسلب در هر صورت و ابعادی که باشد به صورت فرآوری صیقلی صادر شده و برای کشوری همچون آلمان در بیشتر موارد شاهد ارسال سنگ پالت شده اسلب آن ها خواهیم بود. سنگ اسلب می تواند به دو صورت ابعاد سفارشی و سایز آزاد ارسال گردد.
4- صادرات سنگ تراورتن به آلمان
سنگ های تراورتن خصوصا سنگ های سفید از این جنس می توانند رتبه چهارم صادرات به آلمان را از آن خود سازند. سنگ تراورتن به گونه های پولیش خوره(صیقلی)، چرمی و صفر ساب به آلمان صادر می شود. بیشترین میزان صادرات این جنس سنگ ابعاد 30*60 و دیگر تایل های حکمی بوده و سپس به سنگ های اسلب و طولی آن هم خواهیم رسید. بنابراین تراورتن سفید مانند عباس آباد، حاجی اباد، دره بخاری را می توانیم بصورت چرمی شده در متراژ های بالا به مقصد آلمان شاهد باشیم
صحبت پایانی
در وبلاگ بالا به چگونگی صادرات سنگ به آلمان اشاره داشتیم. در واقع راه های صادرات سنگ به آلمان را بررسی کردیم و گفته شد که بیشترین و بهترین نوع آن صادرات و حمل و نقل دریایی می باشد. بعد از آن می توانیم به حمل و نقل زمینی نیز اشاره کنیم. موضوع دوم انواع جنس سنگ های صادراتی و همچنین ابعاد و انواع فرآوری های آن بود. در واقع ما می توانیم با تامین کننده مطمئن و حرفه ای مانند ایران سنگ قرارداد بسته و نمونه سنگ های خود را صادر کنیم. ایران سنگ در قطب سنگ ایران یعنی اصفهان توان تولید و تامین انواع سنگ های ساختمانی را دارد و آماده دریافت انواع سفارشات صادراتی شما می باشد.